Festival Nits de Clàssica: Benjamin Alard (clavecí)

J.S. BACH: El clavecí ben temprat (integral)

El clavecí ben temprat va néixer com una eina pedagògica que Bach ni tan sols va editar en el seu moment. Ni ell mateix va donar la importància que després ha tingut per a molts altres compositors com ara Beethoven, Chopin, Debussy o Brahms. Tots ells tenien la partitura a casa, però actualment és poc freqüent trobar a un clavecinista que la interpreti íntegrament.

Alard, deixeble i hereu de Gustav Leonhardt i un dels intèrprets de referència del Kantor de Leipzig, s’enfrontarà als 48 preludis i fugues en tres sessions. un autèntic manifest musical que va obrir nous camins en la història de la música. Simplicitat, fidelitat, originalitat, modèstia i virtuosisme.

 

 

 

Dates

Dimecres 26 de juny; dijous 27 de juny i divendres 28 de juny

Horaris:

20 h

El guia musical: Parlem del concert?

Trobades prèvies als concerts per explicar el repertori i les obres del programa, obertes a totes les persones que han adquirit l’entrada. Mitja hora abans de l’inici del concert a l’entrada del recinte.

20.30h

Concert, al Saló del Tron del Museu d’Art

Preu

15€ / Abonament als tres concerts: 32€

Venda d’entrades

Canal de venda disponible fins a una hora abans de l’inici del concert

Resta de la programació

Consulteu tota la programació del Festival Nits de Clàssica (26 de juny a 30 de juliol)

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.