Us presentem Art-Acció!, I Jornada d’experimentació artística, un nou format pensat per apropar als visitants procediments, tècniques i materials artístics des del vessant de la creativitat i l’exploració en primera persona.

Amb aquesta nova proposta, de periodicitat anual, el Museu d’Art de Girona vol mantenir l’essència del Dia del Visitant, que el 2019 va arribar a la seva 10a edició, mantenint sempre el públic al centre de la seva activitat, si bé amb format i continguts renovats.

La primera edició d’Art-Acció!, que tindrà lloc dissabte 24 de setembre, de les 11 a les 19 h, anirà dedicada al fang com a matèria primigènia, i proposarà als visitants tallers, càpsules experimentals i la conversa – taller de modelatge “Quan el fang esdevé obra d’art” amb l’artista Eudald de Juana.

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.