Celebrem la 7a edició del Dia del Visitant

DV_16_m.indd

.El Museu d’Art de Girona celebra enguany la setena edició del Dia del Visitant amb la cultura i l’educació entorn dels museus com a tema principal.

. Fer de guia per un dia,  dansa, experimentació, tallers, tertúlies, concerts i moltes més activitats simultànies en una de les activitats més esperades en la programació del md’A.

El Museu d’Art de Girona celebra enguany la setena edició del Dia del Visitant amb la cultura i l’educació entorn dels museus com a tema principal. Aquesta setmana, l’equip del museu coordinat per  Carme Martinell, conservadora del md’A, està ultimant els detalls per l’esdeveniment.

Ja són set edicions les que porta el md’A com a captdavanter d’aquesta idea que va nèixer l’any 2010 i en la qual hi participa una mitjana de 2000 persones en un sol dia.
Els visitants i participants, inspirats en els objectes de la col·lecció, parlaran sobre educació i cultura. En un ambient festiu, plural i respectuós, els que solen explicar escoltaran, els que escolten explicaran, i tots aprendrem a aprendre: aprendre a saber, a fer, a ser i a viure junts.

Un seguit d’activitats al llarg de tota la jornada en les quals els protagonistes sou vosaltres, els nostres visitants.

 Dona un cop d’ull a la programació que hem preparat per aquesta edició!  Hi esteu tots convidats!

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.