Dia del Visitant. 9a edició. Cromatismes

Cada any el Museu d’Art dedica una jornada de caràcter lúdic i alhora reivindicatiu que dona la veu a les persones que el visiten. Inspirant-se en les obres i els objectes en exposició, els visitants ens expliquen i comparteixen les seves visions i impressionsa partir de la temàtica que proposa el Museu.

En aquesta edició, que habitualment se celebra el mes de juliol i enguany es trasllada al setembre, la temàtica escollida són els cromatismes. Al llarg del dia podrem gaudir de tota una programació pensada per crear, observar, gaudir i reflexionar sobre els colors en tots els seus matisos i simbolismes.

Jocs, visites guiades, tallers… plens de colors. Amb les actuacions de Meritxell Nedderman i l’espectacle “La mirada violeta” de Meritxell Gené i Aina Torres.

DATA: dissabte 22 de setembre

HORARI:  de 10 a 22 h

LLOC: Museu d’Art de Girona (Pujada de la Catedral, 12 Girona)

Entrada i activitats gratuïtes

Descarrega el programa

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.