Dia Internacional de l’Art 2021

La novena edició del Dia Internacional de l’Art es desplega amb una àmplia programació d’activitats culturals i artístiques el cap de setmana del 16, 17 i 18 d’abril, a Girona ciutat i comarques.

L’efemèride commemora el naixement de l’artista renaixentista Leonardo da Vinci el 15 d’abril de 1452. L’any 2011 la UNESCO declarà aquesta data com el Dia Internacional de l’Art amb el propòsit d’acostar les diferents formes de l’expressió artística a la ciutadania.

En aquesta edició els actes estan previstos en format presencial, però, en cas que apareguin canvis en les restriccions actuals, a causa de la situació excepcional que estem vivint, tots els participants ofereixen alternatives adaptades al format virtual.

La present edició s’obrirà el divendres 16 d’abril a les 18 h amb un pregó a càrrec de l’artista conceptual catalana Fina Miralles, al Bòlit_StNicolau. El Museu d’Art de Girona se suma a la celebració amb una performance artística, “Confinament”, a cura de Manel Galià, que podreu visitar al llarg de dissabte dia 17 d’abril al pati d’entrada. El propi artista farà una presentació de la peça a les 11 h

Queda palès que l’art viu i sobreviu sempre i ara, més que mai, hem de demostrar que la cultura és segura. És per aquest motiu que s’han organitzat múltiples activitats al seu voltant de forma conjunta entre una trentena d’entitats vinculades al món de les arts: tallers, exposicions, projeccions, visites guiades, itineraris d’art, concerts, performances, i un llarg etcètera.

L’objectiu principal de l’esdeveniment és apropar als ciutadans i ciutadanes la pràctica artística i compartir l’experiència de les diverses activitats, aprenent del món artístic.

La iniciativa està promoguda i coordinada pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona de l’Ajuntament de Girona i Cultural Rizoma i compta amb el suport dels Serveis Territorials de Cultura a Girona de la Generalitat de Catalunya.

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.