Dia Internacional de l’Art

El Museu d’Art de Girona participarà un any més en el Dia Internacional de l’Art, una jornada dedicada a la creació artística que omplirà la ciutat d’activitats gratuïtes. Aquesta tercera edició tindrà lloc durant tot un cap de setmana: el dissabte 11 i el diumenge 12 d’abril a Girona i comarques de forma simultània.

L’efemèride commemora el naixement de Leonardo da Vinci, el 15 d’abril de 1452, un dels artistes més emblemàtics i multidisciplinaris del renaixement. L’any 2011, la UNESCO declarà el 15 d’abril, com el Dia Internacional de l’Art amb el propòsit d’apropar el món de les arts visuals als ciutadans.

Amb aquesta mateixa intenció sorgeix la proposta que des de fa ja tres edicions el Bòlit llança als diferents agents artístics (institucions, associacions, col·lectius i artistes) convidant-los a desplegar una programació multidisciplinar d’activitats adreçades a la ciutadania. La present edició comptarà amb la participació de més de 30 entitats i artistes que organitzaran més de 40 activitats a diferents indrets de la ciutat i del territori. La iniciativa compta amb el suport dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Girona.

Les propostes, adreçades a públics de totes les edats i totalment gratuïtes, aniran des tallers fins a exposicions passant per accions artístiques, visites guiades, projeccions, concursos en línia, xerrades, concerts o fins i tot jocs, tot plegat amb la voluntat de visibilitzar l’activitat creativa del territori. En aquesta celebració participativa l’escultura, la pintura, la fotografia, el vídeo, les instal·lacions, el dibuix, el gravat, entre d’altres arts visuals, posaran de manifest que l’art és un llenguatge proper i obert al diàleg.

Observacions: Per a més informació, consulteu el programa a www.museuart.com i www.amicsmda.org a partir del mes de febrer.

 

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.