Paisatges d’hivern: curs d’aquarel·la

Una dona a la terrassa d’un cafè, de Josep Berga i Boada, c. 1913-1915. Fragment

PLACES EXHAURIDES

Una nova proposta de curs de tècniques artístiques per aprendre els fonaments de la tècnica de l’aquarel·la en tres sessions.

A través de l’observació de la pintura de paisatge conservada a les sales del Museu d’Art de Girona de la mà de mestres del paisatgisme del segle xix com Modest Urgell, Joaquim Vayreda, Josep Berga i Boada i Santiago Rusiñol, es descobriran tots els secrets i possibilitats d’aquesta tècnica.

Joan Colomer, professor d’aquarel·la, ens farà submergir en la transparència, en els colors a l’aigua i en les infinites possibilitats de captar la llum i l’ambient. Estudiarem el dibuix, la perspectiva, el paper i l’aplicació del pigment per crear una sèrie de paisatges d’hivern al Museu d’Art de Girona.

No cal tenir nocions prèvies de pintura.

Dates:

  • Dissabte 17 de febrer
  • Dissabte 24 de febrer
  • Dissabte 2 de març

Horari: de 10 a 13 h

A cura de: Joan Colomer

Preu: 60 €. Amics del md’A 15% de dte. El curs inclou tot el material necessari.

Compra la teva entrada

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.