Per molts anys! Nova oferta d’activitat per celebrar festes d’aniversari amb molt d’art

  • El Museu d’Art ofereix una nova modalitat d’activitat familiar: les festes d’aniversari per a nens i nenes de 3 a 12 anys
  • Per molts anys! És l’opció per celebrar l’aniversari dels nens i nenes d’una manera ben diferent, en un lloc singular, podent aprendre i alhora divertir-se

 

El Museu d’Art ofereix des d’inicis d’any la possibilitat de celebrar l’aniversari dels més petits d’una manera diferent. Una alternativa cultural i lúdica a la festa d’aniversari més convencional, adreçada a nens i nenes de 3 a 12 anys.

Si es busca un lloc diferent on fer una celebració, sens dubte aquest és l’antic Palau Episcopal, amb més de mil anys d’història, avui convertit en Museu d’Art. Retaules, escultures i pintures són el marc on gaudir, aprendre i celebrar una festa d’aniversari diferent, amb un clar caràcter cultural.

L’activitat s’inicia amb un visita guiada, de caràcter lúdic, adaptada a l’edat dels participants, que permet descobrir les obres més destacades del Museu d’Art. Tot seguit, al taller del museu, es proposa una activitat creativa. Segons les edats, els participants podran fer de gravadors, de vitrallers o de pintors conduïts per un monitor i experimentaran amb les tècniques artístiques.

Un cop finalitzada la visita taller, el Museu posa a disposició del familiars un espai per al berenar o l’esmorzar. Si bé l’àpat és a càrrec dels familiars, el museu cedeix taules, cadires i estovalles així com atretzo per a guarnir l’espai. Alhora, es pot gaudir del pati o dels jardins del Museu d’Art, a prop dels Jardins dels Alemanys, un lloc carregat d’història, on els més petits i els seus acompanyants gaudiran de la seva bellesa i encant.

L’activitat està pensada per a grups de màxim 20 participants i requereix de la presència de, com a mínim, un adult.  Es pot realitzar qualsevol dia de la setmana, de dimarts a dissabte, de 10 a 19 h i diumenge de 10 a 14h (horari a convenir). I té una durada aproximada de dues hores.

Per a concertar-la, i conèixer els preus i la disponibilitat d’horaris i calendari, cal trucar al telèfon de concertació de visites del museu (Tel.972.41.40.58/ 972.94.29.59; reserves.girona.acdpc@gencat.cat )

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.