Retrats brutals: taller de màscares

Atenció, atenció! S’acosta el Carnaval i fem una crida a tots els nens i nenes creatius i artístics. En aquest taller de màscares posarem a prova la vostra imaginació més boja per crear uns retrats originals amb les formes més irregulars possibles.

No només confeccionareu un rostre completament únic, sinó que també el pintareu i decorareu com vulgueu. I no us oblideu de posar-hi un coll que li faci de suport! Serà important per deixar-lo exposat en una de les sales del Museu, com si fóssiu grans artistes que exposin la seva obra. Us hi atreviu?

Adreçat a: Nens i nenes de 4 a 14 anys acompanyats d’una persona adulta

Data: Dissabte 10 de febrer, a les 11.30 h

A cura de: Serveis Educatius del md’A

Preu: Les activitats familiars són de pagament per als infants (4 €) i gratuïtes per al seu acompanyant (únicament una persona per infant).

Compra la teva entrada

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.