Secrets del museu

El Museu d’Art està ubicat en un dels edificis més nobles i espectaculars de Girona: El Palau Episcopal. El Palau va ser durant segles la residència del Bisbe de Girona i la seva cúria, i va acollir reis i nobles que visitaven la ciutat. Avui encara conserva alguns espais singulars, com una habitació que havia estat presó, i que encara es pot visitar. En aquesta visita sobre els secrets del museu, descobrirem els racons més amagats i els detalls més desapercebuts del Museu d’Art, tant sobre la història de l’edifici com sobre les obres d’art i els seus secrets. 

Data: Diumenge 15 d’octubre 6 de juliol a les 11.30 h

A cura de: Serveis Educatius del md’A

Preu de l’activitat: Gratuït (cal reserva prèvia)

Servei de cangur La Gombola, per a infants de 3 a 12 anys (reserva amb set dies d’antelació): museuart_girona.cultura@gencat.cat.

Compra la teva entrada

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.