Servei gratuït de cangur La Gombola

Inspirant-nos en el verb agombolar, que vol dir tenir cura d’algú neix el projecte de La Gombola, un servei de cangur públic fix (Espai cívic Santa Eugenia) i itinerant (associat a activitats que es fan a diversos equipaments de Girona) per donar acollida a infants de 3 a 12 anys amb l’objectiu de millorar la conciliació de les famílies.

A continuació, les activitats en les que hi haurà el servei disponible:

  • 3 juny – visita a l’exposició “Costa Brava. La descoberta del paradís” amb la comissària. 10:00h-11:00h. Reservar abans 27 de maig a museuart_girona.cultura@gencat.cat.
  • 3 juny – La Costa Brava, art i paisatge. De la construcció del paradís als primers crits d’alerta. Conversa a càrrec de Sílvia Musquera, arquitecta, i Mariona Seguranyes, comissària de l’exposició. 11.30-13:00h. Reservar abans 27 de maig a museuart_girona.cultura@gencat.cat.
  • 10 juny – A la recerca de l’obra perduda, de l’autor Albert Velasco. 11:30-13:00h. Reservar  abans del 2 de juny a museuart_girona.cultura@gencat.cat.
  • 17 juny – visita a l’exposició “Esclats d’un instant” amb la comissària. 11:30h-12:30h. Reservar  abans del 2 de juny a museuart_girona.cultura@gencat.cat.
  • 25 juny – visita a l’exposició “Costa Brava. La descoberta del paradís”. 11:30h-13:00h. Reservar abans del 17 de juny a museuart_girona.cultura@gencat.cat
Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.