El Museu , distingit com “Espai de Cultura Responsable”

Girona, 30 d’abril de 2021

El cens Espaide Cultura Responsables és una iniciativa deDepartament de Cultura en el marc de les accions per acompanyar el sector de la cultura i les arts en la represa i amb l’objectiu de donar seguretat al públic i prestigi als espais i als equipaments culturals.

La inscripció en aquest cens té caràcter voluntari i no és un requisit imprescindible per al normal funcionament dels espais i equipaments culturals, però és un element important més que mostra la implicació del sector cultural amb principis bàsics de la nostra societat com la salut, la inclusió, la pluralitat, el respecte o la llibertat.

Ens plau informar que el Museu d’Art de Girona compleix amb els requisits establerts i per tant ha rebut la distinció d’Espai de Cultura Responsable. Trobareu la identificaci´o a la recepció del Museu, que esdevé garantia de seguretat per al visitant davant la Covid19 i un reconeixement per a l’equipament com a garantia de la inclusió social.

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.