COVID-19

Seguint la RESOLUCIÓ SLT/720/2020, de 13 de març, del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, per la qual s’adopten noves mesures addicionals per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2, us informem que el Museu d’Art de Girona romandrà tancat des d’avui i durant quinze dies, susceptibles de revisió en coherència amb la situació epidemiològica de cada moment. El servei de venda d’entrades està desactivat com a conseqüència del tancament del museu.

Seguirem oberts en els nostres canals digitals i al vostre costat, per acompanyar-vos en aquests dies complicats i oferir-vos la possibilitat de continuar gaudint de l’art. L’activitat no s’atura a les xarxes!  Mentre no reobrim les portes ens trobareu, actius i a la vostra disposició, al web (www.museuart.com), a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube) i per qualsevol altre dubte, qüestió o pregunta als correus electrònics de l’equip tècnic.


Direcció

Carme Clusellas

Col·lecció

Antoni Monturiol / Carme Martinell

Exposicions

Mar de Prada

Conservació

Elena Boix

Serveis educatius i visites

Montse Vinardell

Activitats

Marta Grassot

Comunicació

Àngels Miralles

Administració i gestió econòmica

Dori Mesa

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.