El Museu d’Art de Girona reactiva el seu servei de realitat augmentada per a infants

imatge del vysion - joc interactiu per descobrir el museu d'art

Ja torna a estar disponible el joc de realitat augmentada “Juguem a fet i amagar amb el bestiari del museu”, un servei dissenyat per captar l’interès dels més joves. Aquesta experiència interactiva es dirigeix a nens i nenes a partir de 6 anys i els convida a explorar les obres d’art del museu d’una manera única i divertida. 

A través d’una tauleta, la lleona, un dels animals més emblemàtics del museu i de la ciutat de Girona, acompanyarà els participants en una aventura per descobrir els altres animals que s’amaguen en les peces de la col·lecció. 

Al llarg del recorregut, els menuts hauran de buscar i escanejar uns senyals situats a terra, que els permetrà revelar els animals ocults en les obres d’art de les diferents sales del museu. Una vegada localitzat l’animal, la lleona els explicarà la peça en qüestió o conceptes fonamentals de la història de l’art, enriquint així l’experiència educativa dels joves visitants. 

El projecte ha estat conceptualitzat i desenvolupat per VISYON amb l’ús de la plataforma de realitat augmentada BUTLAR, mentre que els continguts han estat elaborats pel mateix Museu d’Art de Girona.  

Aquesta activitat no només fomenta l’aprenentatge interactiu sinó que també promou una nova forma d’implicació cultural entre els infants i les obres d’art. Amb aquesta iniciativa, el Museu d’Art de Girona reafirma el seu compromís amb l’educació i la innovació, obrint noves vies per a l’apreciació de l’art i la història entre les generacions més joves.

L’activitat, que s’havia desactivat amb la finalitat de millorar-la, ja torna a estar disponible i s’espera que sigui una de les atraccions més populars del museu per a les famílies amb infants. 

Podeu demanar les tauletes amb el joc al personal de recepció.

Activitat autònoma gratuïta inclosa amb l’entrada del museu.

Recomanat per a nens i nenes a partir de 6 anys. 

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.