Arriba una nova edició de Girona 10!

Un any més, l’Associació Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, posen en marxa la iniciativa Girona 10, amb el propòsit de promocionar la ciutat i desestacionalitzar el turisme.

La iniciativa ofereix, del 25 al 27 de gener, allotjament i gastronomia en diversos hotels i restaurants de Girona al preu simbòlic de 10 € per persona, així com un ampi ventall de propostes per conéixer la ciutat i gaudir d’experiències singulars a preus simbòlics.

El Museu d’Art de Girona obre les seves portes dissabte 26 (de les 10 a les 18 h) i diumenge 27 (de 10 a 14 h) amb un preu d’entrada de 2 €. Aprofiteu per visitar l’exposició temporal “De París a Girona. Mela Muter i els artistes polonesos a Catalunya”, recórrer les sales remodelades de presentació del retaule de Sant Feliu de Girona, o redescobrir la col·lecció permanent del md’A.

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.