Ja disponible el catàleg de l’exposició dedicada a Mela Muter i els artistes polonesos

El catàleg de l’exposició “De París a Girona. Mela Muter i els artistes polonesos a Catalunya” ja està disponible, a la venda a la botiga del Museu d’Art (Pujada de la Catedral, 12 Girona) o bé en línia al web de la llibreria de la Generalitat de Catalunya. La mostra, la més complerta d’aquesta artista polonesa presentada a Catalunya fins ara, explora la relació de l’artista Mela Muter i d’alguns del pintors polonesos establerts a París durant la primera meitat del segle XX amb Catalunya i en subratlla la seva relació amb l’art català del moment.

Totes les obres presents a l’exposició es recullen en un extens catàleg, traduït a l’anglès i al polonès, que incorpora, a més del textos dels comissaris, articles de Mercè Doñate, Aitor Quiney, Eva Vázquez o Maya Nawrocka, així com de la biografia de Muter i dels artistes polonesos i una extensa relació bibliogràfica de l’artista.

La publicació ha rebut el suport de l’Institut Polonès de Cultura, Polonika.

 

 

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.