Sant Jordi al Museu d’Art

200 nens i nenes celebren Sant Jordi al Museu d’Art de Girona amb l’espectacle “El drac malcuat i Sant Jordi despistat” i una visita a les sales del museu 

 

  • El palau episcopal, seu del museu, s’ha convertit avui en escenari de l’espectacle, que habitualment se celebrava a les escales de Sant Domènec.
  • Nens i nenes de P3, P4 i P5 de les escoles Eixemenis, Àgora i Montjuïc han recorregut les sales del museu tot cercant els sants jordis, dracs i princeses que es poden veure a les obres de la col∙lecció permanent.
  • La visita ha centrat també l’atenció en el Llibre del Martirologi d’Usuard (c. 1450), un manuscrit miniat d’extraordinària bellesa, procedent dels tallers de Bohèmia.

 

El palau episcopal, seu del Museu d’Art de Girona, s’ha convertit enguany en l’escenari del’espectacle “El drac malcuat i Sant Jordi despistat”, una curiosa versió del “valent cavaller de sant jordi” en què dracs, princeses i roses canvien el seus rols tradicionals. L’espectacle ha anat a càrrec del conta‐contes David Planas, que ha acabat convertint els propis nens i nenes en protagonistes de la història.

Un total de dos‐cents nens i nens de les escoles de primària de la ciutat de Girona que han respost a la convocatòria del museu han pogut gaudir d’aquest espectacle, que habitualment tenia lloc a les escales de Sant Domènec. El Museu d’Art (md’A) ha volgut així apropar els centres a la seva seu, per tal de convidar els nens i nenes a visitar les sales un cop finalitzat l’espectacle.

 

 

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.