Teatre per als més menuts de la mà del Museu d’Art de Girona amb motiu de Sant Jordi

13062419_1135361196527012_458857901755888571_n

. Des de fa 20 anys el Museu d’Art de Girona convida a les escoles gironines a gaudir d’un espectacle al carrer amb motiu de la diada de Sant Jordi

 . L’activitat, ja consolidada, aplega cada any cap a 600 infants d’educació infantil i primària.

Les escales de la Pujada de Sant Martí s’han omplert de gom a gom d’escolars per gaudir de l’espectacle infantil, que tradicionalment ofereix el md’A amb motiu de la diada de Sant Jordi. La iniciativa, plenament consolidada,  ha esdevingut una cita quasi imprescindible per als nens i nenes de les escoles gironines i el seu professorat.

Enguany un total de 600 alumnes de les escoles gironines: Bosc de la Pabordia, Santa Eugènia, Vilaroja, Joan Morera, Maristes  i Mare de Déu del Mont han pogut divertir-se amb l’espectacle El gripau blau del clown i street theater, Jam! alter ego del lleidatà Jaume Jover guardonat amb premis internacionals per les seves produccions.

L’objectiu del Museu d’Art de Girona és participar de l’ambient festiu de la diada que té lloc principalment al carrer oferint una activitat gratuïta per als més petits sumant-se així a les diverses activitats culturals que es duen a terme a la ciutat en aquestes dates.

 

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.