Un nou itinerari temàtic per descobrir les dones al md’A

Ens plau presentar-vos md’A en clau de donaun nou format de visita guiada a la col·lecció permanent del museu, en clau de gènere, que s’emmarca en les línies de treball ja encetades pel museu de posar en valor i difondre les dones artistes i el paper de la dona en el món de l’art.

md’A en clau de dona, que us presentem en el conjunt dels actes del Dia Internacional de la Dona, és la primera part d’un itinerari temàtic que, partint de l’època medieval, s’anirà ampliar a la resta de col·leccions del museu i períodes de la història, i que el Museu està treballant amb la voluntat de sumar aquests continguts a la nova audioguia del md’A, en curs d’execució.

El tret de sortida de l’activitat tindrà lloc dissabte 9 de mar´a les 11:30 h, i anirà a càrrec de Teresa Vinyoles, historiadora medievalista especialista en l’estudi de les dones, i Carme Clusellas, directora del Museu d’Art de Girona.

La visita s’articula al voltant d’una selecció d’obres d’època medieval en què les dones són presents com a motiu iconogràfic o bé perquè s’amaguen darrere de l’encàrrec o la producció d’una obra.

 

 

 

 

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.