portada llibre 12 mesos, 12 obres del 2021 12 mesos 12 obres. Museu d’Art de Girona. 2021

Autors: Miquel Àngel Fumanal Pagès, Pere Parramon Rubio, Francesc Xavier Puigvert Gurt, Francesc Miralpeix Vilamala, Elina Norandi De Armas, Josep M. Llorens Rams, Saga Esedin Rojo, Sílvia Alemany Nadal, Cristina Masanés Casaponsa, Rafael Luís Gómez Herrera, Montserrat Jardí Anguera, i Sol Riera Alier.

Recopilació de les dotze obres seleccionades per a l’any 2021 en el marc de l’activitat mensual “Un mes, una obra”, en què el Museu tria una obra i encarrega a un autor, especialista o investigador un text centrat en un aspecte determinat de l’objecte escollit, aconseguint d’aquesta manera ampliar la documentació que el Museu té sobre les obres del seu fons.

Descarrega

 

 

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.