Art-Acció! 3a Jornada d’Experimentació Artística: EL PAPER

El md’A torna un any més amb Art-Acció! 3a Jornada d’experimentació artística, un esdeveniment que convida els visitants a explorar procediments, tècniques i materials artístics a través de la creativitat i l’exploració en primera persona.

Durant tota la jornada, explorarem les múltiples facetes del paper amb les nostres pròpies mans. Plegarem, tallarem, enganxarem i transformarem aquest material mal·leable, descobrint noves formes d’expressió artística. Artistes i artesans experts ens guiaran a través de diverses tècniques, des de l’origami i els collages creatius, fins a la fabricació de paper artesanal, convidant-nos a experimentar i a alliberar la nostra creativitat.

Data: Dissabte 28 de setembre, d’11 a 19 h

Preu: Activitats gratuïtes

Més informació

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.