El Museu d’Art de Girona gestiona els espais patrimonials de l’antic Hospital de Santa Caterina, que s’obren al públic en visita guiada. Per visitar l’espai cal fer prèviament la reserva a les visites mensuals programades que trobareu a l’agenda.

En actiu des de finals del segle XVII fins a principis del XXI, l’Antic Hospital de Santa Caterina acull actualment la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Girona. L’edifici, d’època barroca, està situat damunt un barri medieval del qual avui dia encara es conserven restes arqueològiques.

La visita inclou la visita al Pati de les Magnòlies, amb esgrafiats de principis del segle xx, l’espai d’interpretació de l’antic hospital, el vestíbul amb arrambadors del segle XVII, la farmàcia hospitalària d’època barroca i l’antiga capella, on s’exposa el quadre El gran dia de Girona, de Ramon Martí i Alsina (1826-1894).

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.