Visita tres edificis emblemàtics de la ciutat de Girona: la basílica de Sant Feliu, la catedral i l’antic Palau Episcopal, avui Museu d’Art de Girona, amb una sola entrada, vàlida 48 h. Descobreix un conjunt històric i artístic únic a Catalunya.

Catedral de Girona

Construïda entre els segles XI i XVIII, té la nau gòtica més ampla del món (22,80 m). Hi destaquen el claustre romànic i la façana barroca, amb l’espectacular escalinata d’accés. Al Museu-Tresor s’exposen objectes de notable valor, com el Beatus de Girona (s. X) o el cèlebre Tapís de la Creació (s. XI), excepcional en l’art medieval d’Occident.

Basílica de Sant Feliu

Antiga catedral de Girona fins al segle X, actualment és un dels edificis més representatius de l’art gòtic català. Conserva en el seu interior obres d’art remarcables, com un conjunt de vuit sarcòfags paleocristians i l’escultura del Crist jacent (s. XIV).

Museu d’Art

L’antic Palau Episcopal (s. XII-XVIII) aplega avui dia una de les col·leccions més importants d’art català dels segles X a XXI. Hi destaca el conjunt de retaules procedents d’esglésies i monestirs de la diòcesi gironina, com el de Sant Pere de Púbol (s. XV) o l’antic retaule de Sant Feliu de Girona, una obra extraordinària del Renaixement català (s. XVI).

Consulteu tota la informació a: www.gironaepiscopal.cat

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.