El Museu d’Art de Girona desenvolupa una àmplia oferta d’activitats educatives adaptades als diferents cursos escolars, des de tallers destinats als més petits, els alumnes d’educació infantil, fins a activitats pensades per alumnes de batxillerat.

L’oferta educativa es presenta com a complement del contingut curricular, amb l’objectiu d’apropar els alumnes al món de l’art des d’un vessant lúdic i educatiu. Amb aquesta finalitat, es presenten diferents formats de visita al museu: visites dinamitzades, visites guiades o tallers per conèixer antics oficis —vitrallers, apotecaris, gravadors— i experimentar amb els pigments o amb les propietats físiques dels colors.

Les activitats es realitzen a les pròpies sales d’exposicions i el taller didàctic del Museu d’Art, però també fora del museu, com és el cas de la descoberta de la catedral de Girona.

  • Tota l'oferta
  • Zoom: visites en detall
  • Infantil
  • Primària
  • ESO i Batxillerat

Art i ciència: falsificacions al Museu

Desperta una obra d’art: taller de stop-motion

El retaule del segle XXI

El vitraller de la catedral

Georgina Gavardina i les històries del Museu

Gran dia de Girona

La dansa dels animals fantàstics

Les dones també hi eren: ODS igualtat de gènere

Les impressores d’abans: taller de gravat

Pintem sense colors

Romànic i gòtic per a la generació Z

Una història de colors: el groc, el vermell, el blau…

Logo programa Indika

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.