portada llibre 12 mesos, 12 obres del 2019 12 mesos 12 obres. Museu d’Art de Girona. 2019

Autors: M. Lluïsa Faxedas i Brujats, Núria Peiris i Pujolar, Adela García i Jaime, Francesc Miralpeix i Vilamala, Magdalena Cerdà i Garriga, Gerardo Boto i Varela, Miquel Àngel Fumanal i Pagès, Joan Duran i Porta, Santiago Ruiz i Torres, Imma Merino i Serrat, Jordi Ballester i Gibert, Rocío Herrero i Riquelme.

Recopilació de les dotze obres seleccionades per a l’any 2019 en el marc de l’activitat mensual “Un mes, una obra”, en què el Museu tria una obra i encarrega a un autor, especialista o investigador un text centrat en un aspecte determinat de l’objecte escollit, aconseguint d’aquesta manera ampliar la documentació que el Museu té sobre les obres del seu fons.

Descarrega

 

 

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.