portada llibre 12 mesos, 12 obres del 2020 12 mesos 12 obres. Museu d’Art de Girona. 2020

Autors: Jordi Oliver i Vert, Cristina Reynés i Lamela, Joan Bosch i Ballbona, Marcel Pujol i Hamelink, Laia Camps i Oller, Joan Oller i Guinó, Joan Tarrús i Galter, Joan Yegüas i Gassó, Judit Morro i Pons, Lluïsa Amenós i Martínez, Irene Forts i Plana, Josep M. Fonalleras i Codony, Pere Castanyer i Masoliver, i Maria Rosa Torrescasana i Bertran.

Recopilació de les dotze obres seleccionades per a l’any 2020 en el marc de l’activitat mensual “Un mes, una obra”, en què el Museu tria una obra i encarrega a un autor, especialista o investigador un text centrat en un aspecte determinat de l’objecte escollit, aconseguint d’aquesta manera ampliar la documentació que el Museu té sobre les obres del seu fons.

Descarrega

 

 

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.