Visita guiada a l’exposició «Dels anys 70 als anys 90. D’una certa abstracció a l’art conceptual. Fons d’art del Diari AVUI»

Carme Aguadé, Underground, 1974. Museu d’Art de Girona, Núm. reg. 137.122. Fons d’art del diari AVUI. Dipòsit Generalitat de Catalunya. Col·lecció Nacional d’Art

Activitat complementària a l’exposició: «Dels anys 70 als anys 90. D’una certa abstracció a l’art conceptual. Fons d’art del Diari AVUI». Us proposem un passeig per l’art català de les dècades de 1970 a 1990, un itinerari que ens portarà des de l’abandonament de l’informalisme cap a l’abstracció, l’art conceptual i les seves derives.

Un recorregut per una seixantena d’obres dels artistes més significatius de l’art català d’aquest període, seleccionades del Fons d’Art del Diari AVUI, un dels conjunts més rics i destacats de l’art català de la segona meitat del segle XX. La visita finalitzarà amb un vermut als jardins del Museu d’Art.

Data: Dissabte 5 d’octubre de 2019, a les 11.30 h

A cura de: Pilar Parcerisas, historiadora, crítica d’art i comissària de l’exposició.

Preu: 4,5 €. Amics del md’A: 2 €. Vermut inclòs en el preu.

Compra d’entrades

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.