A propòsit del llibre «El museu de l’amor modern», de Heather Rose (2018)

 

El compositor Arky Levin ha arribat a un carreró creatiu sense sortida. Gairebé per atzar, troba una exposició d’art que li transformarà la vida. Partint d’una performance d’art real que va tenir lloc el 2010, la instal·lació que descobreix Arky Levin és inexplicablement potent. Els visitants del Museu d’Art Modern de Nova York s’asseuen davant de l’artista Marina Abramović, durant un període de temps curt o llarg —ells ho decideixen—, i encara que alguns s’hi mostren escèptics, gairebé tots en surten impactats.

Un llibre sobre l’art, però també sobre l’èxit i el fracàs, la mort i la felicitat. Ara bé, sobretot, és un relat sobre l’amor, les seves limitacions i la seva transcendència. Una novel·la sobre el que significa connectar i estar present en el món modern.

Data: divendres 8 de novembre de 2019

Horari: 19 h

A càrrec de: Susanna Portell, historiadora de l’art i autora del pròleg (edició de Les Hores)

Preu i reserves: Activitat gratuïta. Places limitades. Es recomana inscripció al tel. 972 20 38 34.

 

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.