Àngels i algun dimoni

Lluís Borrassà, retaule de Sant Miquel de Cruïlles (detall), 1416. Museu d’Art de Girona, Fons Bisbat de Girona. Núm. reg. MDG 291.

Arcàngels, querubins, serafins, àngels… Quants tipus d’éssers angelicals hi ha i com es representen? Descobrim-los en aquesta visita guiada als tres edificis que conformen la Girona Episcopal (la basílica de Sant Feliu, la catedral i el Palau Episcopal, avui Museu d’Art).
Acompanyats dels comentaris de Joan Piña, historiador i director del Museu Tresor de la Catedral de Girona, resseguirem les representacions artístiques d’àngels i dimonis, coneixerem com es representaven i quines són les diverses tipologies d’éssers angelicals, i la jerarquia celestial a través de diverses obres d’art contingudes dins aquests tres grans monuments de la Girona Episcopal.

Data: Dissabte 21 d’octubre de 2023, a les 11.30 h

Visita temàtica a cura de: Joan Piña, director del museu Tresor de la Catedral de Girona

Preu per persona: 6 €. Amics md’A: 4€

Lloc de trobada: Entrada de la Basílica de Sant Feliu (Pujada de sant Feliu)

En el marc de:

 

 

 

Compra la teva entrada

 

SaveSave

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.