Beu-te el museu

El Castell de Perelada i el Museu d’Art de Girona comparteixen orígens medievals. A través de l’observació atenta d’una selecció d’obres de la col·lecció permanent del museu, maridarem el vi amb la història en aquesta visita temàtica. Parlarem de la importància del vi com a ritual en la iconografia de la religió cristiana, la relació entre la fulla de parra i el paradís, i la vinya i el vi com a sinònims d’industrialització i plaer. Però també ens fixarem en la dimensió més inquietant del vi en les obres d’art, on s’associa amb el pecat i la temptació. Finalment, sota l’ombra de les moreres, a l’entorn privilegiat dels jardins del museu, gaudirem d’un tast de luxe amb alguns dels millors vins del celler Perelada.

En el marc de la campanya “Beu-te el museu”, impulsada pel Patronat de Turisme de la Costa Brava Pirineus, de la Diputació de Girona.

El fil conductor de la iniciativa posa de manifest la interrelació dels espais museístics amb el món i sector vitivinícola local i dona com a resultat la creació d’una proposta turística inèdita, combinada i vivencial. Per part del sector cultural participen en les activitats l’Ecomuseu Farinera, el Museu de l’Empordà, el Museu d’Art de Girona, el Museu de la Pesca, el Castell Gala – Salvador Dalí, el Museu d’Arqueologia de Catalunya d’Empúries, el Museu d’Arqueologia de Catalunya d’Ullastret, el Terracota Museu, el Museu de la Mediterrània i l’Alfolí de la Sal. Per part del sector vitivinícola, hi participen els cellers de la DO Empordà Mas Vida, Empordàlia, Perelada, Vinyes d’Olivardots, Espelt Viticultors, Pere Guardiola, Mas Llunes, La Vinyeta, Mas Geli, Martín Faixó i Martí Fabra.

Data: dissabte 15 d’octubre de 2022, a les 11.30 h

Preu: 20 euros

Compra la teva entrada

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.