Dissabte 18 de maig, Dia Internacional dels Museus

El Museu d’Art de Girona celebra la festa gran dels museus amb portes obertes fins a mitjanit, una atractiva proposta d’activitats diürnes i nocturnes i edicions i exposicions on line

En el marc del Dia Internacional dels Museus i Nit dels Museus, el proper dissabte 18 de maig, el Museu d’Art obre les seves portes de les 10 a 24 h. I proposa un seguint d’activitats.

Destaca un photocall, davant el qual els visitants que ho desitgin es podran caracteritzar-se i fotografiar-se com la dama de l’obra “Dona a la terrassa d’un cafè”, de Josep Berga (1905). Obra escollida i comentada com a “Joia del Museu” per aquesta edició i que alhora serveix per continuar reivindicant la presència femenina en l’art.

Altres activitats de la jornada seran la trobada del col·lectiu d’artistes Girona Urban Sketchers, que dibuixaran els diferents racons del museu; visites guiades nocturnes amb continguts que desvetllaran algunes sorpreses sobre la col·lecció i un fi de festa amb notes musicals.

Aprofitant la diada, el Museu d’Art també presenta l’edició on line de la publicació “12 mesos 12 obres”, i estrena una nova exposició comentada de la pintura Cases de l’Onyar de Mela Muter, a la plataforma Google Arts&Culture.

Descarrega nota de premsa

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.