Club de lectura del md’A: “La hija de Cayetana”, de Carmen Posadas (2016)

Us convidem a apropar-vos al món de la creació artística a través de la lectura d’obres relacionades amb la vida i la producció de diferents artistes i el seu procés creatiu.

A càrrec de Cristina Fernández Casacuberta, de Petits Lectors

Les sessions són gratuïtes i obertes a tothom que vulgui passar una estona distreta parlant de literatura i d’art.

La lectura escollida en aquesta ocasió és “La hija de Cayetana”, de Carmen Posadas. Una novel·la històrica que ens permetrà acostar-nos a la figura de Cayetana de Alba,  la inoblidable musa de Goya.

Excèntrica, capritxosa i lliure, durant més de dos-cents anys el seu poder de seducció s’ha mantingut inalterable. No obstant això, pocs saben que la duquessa va adoptar a una nena negra, María Luz, a qui va voler i va educar com a una filla i a qui va deixar part de la seva fortuna. Carmen Posadas narra amb mà mestra la peripècia de les dues mares: l’adoptiva, amb els seus amors i drames a la cort de Carles IV, un autèntic niu d’intrigues, i la de la biològica, Trinitat que, esclava a Espanya, lluita per trobar el nadó que li va ser arrabassat en néixer.

DATA: 17 de novembre de 2018, a les 17 h

RESERVES: Es recomana la inscripció al tel. 972 20 38 34.

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.