“La mujer del siglo”, de Margarita Melgar

Us convidem a apropar-vos al món de la creació artística a través de la lectura d’obres relacionades amb la vida i la producció de diferents artistes i el seu procés creatiu.

A càrrec de: Cristina Fernández Casacuberta, de Petits Lectors.

Es llegirà en veu alta un dels capítols. Aquest llibre s’anirà utilitzant durant l’any com a recurs per comentar altres lectures.

_____

“La mujer del siglo”, de Margarita Melgar (2016)

Sinopsi: Consol, una òrfena amb un secret a l’esquena, canvia d’identitat per escapar al destí que altres han decidit per a ella. La seva nova vida la portarà d’un humil taller de costura a un colomar als luxosos magatzems El Siglo, dels catàlegs de moda als pamflets sindicals, de l’art a la supervivència, del seu origen misteriós a un futur impossible, de la resignació a l’amor. Però, ¿poden seguir junts dos amants si …? La resposta està en un vell quadre, en l’enigmàtica relació d’un pintor maleït amb la seva musa gitana. I als carrers de la convulsa Barcelona de 1919: la rosa de foc dels anarquistes, la pàtria canalla de la bohèmia, la ciutat lluminosa del luxe i els negocis.

Data: Dissabte 11 de desembre, a les 16 h

Les sessions són gratuïtes i obertes a tothom que vulgui passar una estona distreta parlant de literatura i d’art.

Reserves: Es recomana la inscripció al tel. 972 20 38 34.

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.