Cicle “Prudenci Bertrana, literatura i art”: L’hereu (1931)

Cicle de tres sessions del Club de Lectura del md’A “Prudenci Bertrana, literatura i art”, dedicades a l’obra de Prudenci Bertrana per comentar de manera amena i distreta les diferents obres tot relacionant literatura i art.

Els clubs de lectura són un espai de tertúlia i debat en què el grup s’organitza per llegir el mateix llibre i reunir-se un dia, a la biblioteca, per comentar-lo.  Les sessions es poden seguir igualment encara que no hàgiu pogut llegir l’obra. Condueix la sessió Cristina Fernández Casacuberta.

La segona sessió se centrarà en un comentari de “L’hereu”, de Prudenci Bertrana (1931). L’obra és la primera de les tres novel·les que formen la trilogia autobiogràfica “Entre la terra i els núvols”, i representa la consagració literària de Prudenci Bertrana.

La novel·la narra el període vital d’Innocenci Aspriu (àlter ego de Bertrana), des de la seva infantesa, fortament lligada a l’escenari rural del mas familiar de l’Esparra (la Selva), fins al seu matrimoni i establiment a la ciutat de Girona.

En aquesta novel·la, on la descripció hi juga un paper predominant, hi excel·leix el talent incomparable de Bertrana a l’hora de pintar amb paraules els paisatges i els oficis, la personalitat entranyable de pagesos, surers i caçadors, el pas del temps dictat per la naturalesa.

Activitats gratuïtes i obertes a tothom. Es recomana reservar trucant al 972 203 834.

 

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.