El passat 18 de maig, Dia Internacional dels Museus (#DIM), el Museu d’Art va acollir la presentació del catàleg “12 mesos, 12 obres”. Cada mes, el Museu selecciona una obra del seu fons i convida a un especialista a endinsar-se en ella des de la seva particular mirada. La iniciativa, que el Museu ha a dut a terme de manera continuada des de l’any 1994, pretén copsar mirades nues a les obres, desprovistes de cotilles o lectures estrictament academicistes. En aquest sentit, els especialistes que hi participen pertanyen a diferents àmbits del pensament, per tal d’oferir noves lectures sobre peces bé exposades a les sales o bé provinents dels magatzems.

Destacava Carme Clusellas, directora del md’A, en la presentació de l’acte, que “la documentació d’un museu és un trajecte sense fi, atès que res del que s’escriu conclou la mirada sobre un objecte”.

El catàleg presentat recull els articles corresponents a les 12 obres escollides l’any 2016. La coordinació dels continguts és de Toni Monturiol, conservador del md’A, i la coordinació de l’edició a càrrec d’Irene Forts, tècnica de publicacions del museu.

 

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.