Dia del Visitant, edició portes obertes (enguany sense activitats)

Visitants amb mascareta entren en una sala del Museu

Aquest any la Covid ens ha aturat, i ens prenem el temps per recordar les experiències viscudes els darrers 10 anys de celebració del Dia del Visitant al Museu d’Art de Girona, una jornada participativa en la qual els protagonistes son els nostres visitants. Així és com volem veure i viure de nou el Museu d’Art: ple de persones que gaudeixen d’un museu, de les seves obres, dels seus espais. Volem seguir essent un museu de trobades, d’intercanvis, de complicitats, d’experiències i aventures compartides amb tots els nostres visitants. A tots els que heu participat en fer-ho possible, moltes gràcies.

Enguany, en el Dia del Visitant farem jornada de portes obertes, i ens prendrem el temps per recordar, respirar, agafar aire per tornar, amb força, l’any vinent. Us hi esperem!

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.