Diàleg “Tàpies matèric”

Amb motiu de la celebració del centenari del naixement de l’artista Antoni Tàpies, la Xarxa de Museus d’Art de Catalunya (XMAC) ha organitzat el cicle de diàlegs “Tàpies. Art i territori”.

Una iniciativa col·lectiva en la qual participen una dotzena de museus catalans i que vol reivindicar una figura cabdal per a la cultura catalana, de trajectòria internacional, tot propiciant-ne noves mirades i aportacions que connectin aquest llegat amb els equipaments museístics de la XMAC.

Des del Museu d’Art de Girona ens sumem al cicle amb el diàleg “Tàpies matèric”, el qual gira a l’entorn de la mostra “Un altre art. Informalisme a Catalunya 1956-1966” i en què participaran Joan Gil, comissari de la mostra, i Lluïsa Faxedas, professora d’Història de l’Art a la Universitat de Girona.

Data: Dissabte 15 de juny, a les 11.30 h.

A cura de: Joan Gil, comissari de la mostra, i Lluïsa Faxedas, professora d’Història de l’Art a la Universitat de Girona.

Preu: Gratuït amb reserva al web.

Reserva la teva entrada

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.