Els germans Busquets i la seva obra esdevenen cabdals en l’estudi de la segona generació de noucentistes a Catalunya i ben especialment a Girona. Josep Maria, Lluís i Jaume, col·laboradors de l’arquitecte Rafael Masó, van donar un nou impuls i valor als treballs en arts aplicades, ben especialment des de la Galeria de Bells Oficis oberta a Girona l’any 1918.

La recent donació del Fons Germans Busquets i Mollera, gràcies a la generositat de Mn. Joan Busquets i Dalmau, ha estat el pretext de la mostra que, a cura de Gloria Bosch i Susanna Portell, presenta una tria dels dibuixos, caritcatures, dissenys tipogràfics, apunts i documentació i permet conèixer l’amplia i variada producció artística dels tres germans.

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.