Escape room urbà: l’enigma del Museu

A les sales del Museu d’Art de Girona s’hi amaga un cofre que fins ara mai ningú ha pogut obrir! La vostra missió és localitzar-lo i desxifrar la contrasenya per obrir-lo. Amb un mapa de la ciutat de Girona, haureu d’anar seguint les pistes i resoldre enigmes per tal d’aconseguir les cinc xifres del cadenat i poder obrir el cofre. Amb l’ajuda de la guia que us acompanyarà, fareu un recorregut pels carrers del Barri Vell per descobrir, a través de diversos indrets de la ciutat, cinc obres emblemàtiques de la col·lecció del Museu i els secrets que amaguen.

L’activitat funciona com un escape room (a l’aire lliure i al Museu) en què, a través d’un joc de pistes, els participants haureu de treballar en equip per resoldre cada enigma i poder continuar amb la missió. Us atreviu a convertir-vos en detectius per unes hores i redescobrir la ciutat de Girona a través de les seves obres d’art? El Museu us necessita per tal que trobeu el cofre abans no sigui massa tard!

Adreçada a: nens i nenes de 8 a 13 anys acompanyats d’una persona adulta

Data: Dimarts 13 i 27 de juliol de 2021, a les 18.00 h

Punt de trobada: Font de Plaça Catalunya

A cura de: Serveis Educatius del md’A

Preu de l’activitat: Les activitats familiars són de pagament per als infants (4 €) i gratuïtes per al seu acompanyant.

Compra la teva entrada

 

 

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.