Vermuts d’art: Visita a l’exposició Mela Muter, a càrrec de les comissàries Glòria Bosch i Susanna Portell

 

Mela Mutermilch va néixer a Varsòvia però va viure bona part de la seva vida a París, on es va formar com a pintora i on va destacar com a artista. Va formar part de l’anomenada Escola de Paris , a primers del segle XX. Dona inquieta i viatgera, va arribar a Barcelona convidada pel galerista Josep Dalmau qui li va organitzar una exitosa exposició individual el 1911 a la seva galeria de Portaferrissa. L’any següent va repetir exposició col·lectiva amb altres artistes polonesos amb qui compartia amistats i complicitats artístiques. A Girona hi va arribar per primera vegada el març del 1914 i hi va pintar la part vella de la ciutat, la vall de Sant Daniel i alguns pobles de l’entorn, a part de nombroses figures i retrats.

De la mà de Glòria Bosch i Susanna Portell, comissaries de l’exposició, ens endinsarem en la fascinant figura d’aquesta artista, polonesa i jueva, a la Catalunya de principis del segle XX.

DATA: dissabte 15 de desembre, a les 11:30 h

PREU: 4,5 €. Amics del md’A: 3 €

RESERVES: Places limitades. Es recomana reservar amb antelació trucant al tel. 972 20 38 34.

 

 

 

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.