• Dates: del 5 de desembre de 2020 al 5 d’abril de 2021

  • Comissariat: Toni Álvarez de Arana

Enric Ansesa (Girona, 1945) és un dels referents de l’art català contemporani. Amb una obra que el situa al marge de la majoria de companys de professió, aquest gironí de soca-rel va abraçar el negre i l’abstracció a mitjans dels anys setanta i no ha parat fins a convertir-los en senyal identitari del seu treball. Una trajectòria de més de cinc dècades al món de les arts que la producció en xarxa dels principals espais expositius de la nostra ciutat ha permès presentar de manera global.

El Museu d’Art s’afegeix a aquest reconeixement amb CAMINS, un recorregut per la part més íntima de l’artista que ens obre la porta al seu procés creatiu. Una evolució al descobert a través de 48 creacions, en el format que més ha treballat, acompanyades d’objectes conceptuals i diaris. Molts d’ells, quadres i escultures, provenen del seu estudi, i com a part del seu univers, actuen com a assistents de total complicitat cada vegada que l’Ansesa comença un nou projecte.

FETS/FACTS

Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona

Del 20 de novembre de 2020 al 7 de febrer de 2021

www.bolit.cat

 

CAMINS
Museu d’Art de Girona
Del 5 de desembre de 2020 al 5 d’abril de 2021

www.museuart.cat

 

PERSISTÈNCIES

Casa de Cultura de la Diputació de Girona

Del 17 de desembre de 2020 al 20 de febrer de 2021

www.casadecultura.cat

 

SENYALS

Museu d’Història de Girona

Del 25 de gener al 8 de març de 2021

www.girona.cat/museuhistoria/cat

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.