Inauguració de la nova museografia del Retaule de sant Feliu (Sales 9 i 10)

El Museu d’Art presenta la nova presentació museogràfica de l’exposició de les taules i fragments del Retaule de sant Feliu i un audiovisual que narra el procés de creació de l’obra.

La intervenció museogràfica aporta una millora de les sales, la incorporació de més obres i fragments del retaule, nous textos i elements interpretatius i alhora una reordenació de l’espai per fer-lo accessible a tots els públics.

L’audiovisual, una producció del md’A realitzada per Karavan films, permetrà acostar els visitants a l’època del retaule i aprofundir en la complexitat de la seva execució, que es va allargar prop de 20 anys i en la qual van participar tres escultors i dos pintors. Una obra complexa que es podrà entendre en el seu conjunt i conèixer millor.

DATA: dijous 25 d’octubre a les 18 h

LLOC:  Sala 9 del Museu d’Art de Girona

 

 

 

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.