Jornades Europees del Patrimoni a l’antic Hospital de Santa Caterina

Les Jornades Europees del Patrimoni (JEP) se celebren arreu d’Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre, amb l’objectiu de sensibilitzar els visitants sobre la riquesa i diversitat del patrimoni cultural europeu.

L’edició del 2018 a Catalunya tindrà lloc els dies 12,13 i 14 d’octubre. El Museu d’Art de Girona se suma a aquesta celebració del patrimoni amb un cap de setmana de portes obertes a l’Antic Hospital de Santa Caterina.

No us perdeu l’oportunitat de visitar l’edifici barroc, avui seu de la delegació de la Generalitat de Catalunya a Girona, i declarat Bé Cultural d’Interés Nacional.

Compta en el seu interior amb una joia extraordinària, l’antiga farmàcia hospitalària, conservada in situ, amb una formidable col·lecció de 362 pots de ceràmica.

DATA: Divendres 12, dissabte 13 i diumenge 14 d’octubre de 2018, de 10 a 14 h

PREU: Activitat gratuïta. No cal reservar

ADREÇAAntic Hospital de Santa Caterina (Plaça Pompeu Fabra, 1, Girona)

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.