Un joc de realitat augmentada pensat per apropar els nens i nenes de 8 a 12 anys a les obres d’art del museu mitjançant l’observació dels animals que hi apareixen. La dinàmica és senzilla i funciona mitjançant una tauleta. La lleona, un dels animals icònics del Museu d’Art i de la ciutat de Girona, ens acompanyarà pel museu en la recerca de la resta d’animals amagats en les peces de la col·lecció.

Al llarg del recorregut, els menuts trobaran uns senyals al terra que caldrà escanejar. En fer-ho, l’aplicació detectarà un animaló present en una de les obres d’aquella sala. Caldrà fixar-s’hi bé per localitzar-lo. Un cop detectat, la veu de la lleona ens explicarà la peça en qüestió o conceptes bàsics de la història de l’art.

Conceptualització i desenvolupament: VISYON, mitjançant la plataforma de realitat augmentada BUTLAR. Elaboració de continguts: Museu d’Art de Girona.

Activitat adreçada a nens i nenes a partir dels 8 anys.

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.