L’art i la dona, de Xavier Barral

Us convidem a apropar-vos al món de la creació artística a través de la lectura d’obres relacionades amb la vida i la producció de diferents artistes i el seu procés creatiu.

A càrrec de: Cristina Fernández Casacuberta, de Petits Lectors.

Es llegirà en veu alta un dels capítols. Aquest llibre s’anirà utilitzant durant l’any com a recurs per comentar altres lectures.

_____

L’art i la dona (2010), de Xavier Barral i Altet (2010)

Sinopsi: Dones escultores, dones pintores, dones fotògrafes, dones artistes en general han estat capaces d’escriure capítols sencers de la nostra cultura i de fer-ho en femení.
Camille Claudel, Frida Kahlo, Dora Maar, Remedios Varo o Niki de Saint Phalle son alguns dels noms que el lector trobarà en aquest llibre de reflexió i de síntesi. La intenció de l’autor és treure de l’oblit el talent d’aquestes dones que han seguit una trajectòria personal silenciosa i discreta, imposada pels esdeveniments del moment.

Data: Dissabte 30 d’abril, a les 16 h

Les sessions són gratuïtes i obertes a tothom que vulgui passar una estona distreta parlant de literatura i d’art.

Reserves: Es recomana la inscripció al tel. 972 20 38 34.

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.