Llegint Mela Muter/2a sessió

Club de lectura entorn de l’artista Mela Muter. Propostes de lectures dinamitzades que tenen com a eix central el rol de les dones artistes a l’Europa d’entreguerres i la seva invisibilitat. El club comptarà amb quatre sessions. La segona sessió estarà dedicada a la lectura de l’obra Cartes a la tardor de la vida, la correspondència entre Mela Muter i Rainer Maria Rilke.

En aquesta ocasió el club es trasllada a Les Bernades, Casa de Cultura de Salt, on aprofitarem per visitar l’exposició “Les llibertats perdudes”. Aquesta mostra, basada en la vessant més literària i personal de Mela Muter, complementa l’exposició del Museu d’Art i mostra la correspondència que Mela va mantenir amb el poeta Rainer Maria Rilke i l’escriptor i polític Raymond Lefebvre.

Data: Dissabte 16 de febrer, a les 17 h

Durada: 2 h

À càrrec de: Cristina Fernández, de Petits Lectors

Lloc: Museu d’Art de Girona, Pujada de la Catedral, 12 17004 Girona

Activitat gratuïta. Places limitades. Es recomana inscripció al tel. 972 20 38 34.

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.