Llegint Mela Muter / 3a sessió

Club de lectura entorn de l’artista Mela Muter. Propostes de lectures dinamitzades que tenen com a eix central el rol de les dones artistes a l’Europa d’entreguerres i la seva invisibilitat. El club comptarà amb quatre sessions, la tercera de les quals dedicada a la lectura de l’obra Tres presoners, d’Aurora Bertrana.

Tot just acabada la Segona Guerra Mundial, tres presos alemanys són enviats en un poblet de França a treballar-hi sota les ordres dels civils. Ahir soldats de l’exèrcit agressor, cada un d’aquests presos haurà d’incorporar-se en una família pagesa i ajudar-la a reconstruir el que la guerra ha destruït. I cada un s’enfrontarà a formes de convivència ben contrastades, algunes alimentades per l’odi, altres per l’admiració. Una petita obra mestra desconeguda de la literatura catalana, en què Aurora Bertrana observa les relacions quotidianes entre persones que la guerra ha convertit en “enemics”. Fins a quin punt?

Data: Dissabte 16 de març, a les 17 h

Durada: 2 h

À càrrec de: Cristina Fernández, de Petits Lectors

Activitat gratuïta. Places limitades. Es recomana inscripció al tel. 972 20 38 34.

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.