md’A en clau de dona

Us presentem una nova proposta de visita a la col·lecció permanent en clau femenina a partir d’una selecció d’obres en què les dones són presents com a motiu iconogràfic o bé perquè s’amaguen darrere de l’encàrrec o la producció d’una obra, per exemple.

Totes aquestes peces ens permetran analitzar casos de vida quotidiana o de relacions socials que van viure les dones de l’època medieval.

Data: 9 de març, a les 11:30 h

A càrrec de: Teresa Vinyoles, historiadora medievalista especialista en l’estudi de les dones, i Carme Clusellas, directora del Museu d’Art de Girona

Preu: 4,5 €. Amics del md’A: 2 €.

Reserves: Places limitades. Es recomana reservar amb antelació trucant al tel. 972 20 38 34.

Crèdits de la imatge:  Bernat Martorell. Retaule de sant Pere de Púbol (fragment). 1437. Museu d’Art de Girona. Núm. reg. MDG0289. Fons Bisbat de Girona.

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.