Taller de retrats a la manera de Fita

A càrrec de Sabrina Sampere. En aquest taller familiar coneixerem alguns dels pintors que al llarg de la història de l’art han practicat la tècnica del retrat. Ens centrarem en els retrats de Domènec Fita, i cada nen i nena farà el seu autoretrat a partir d’una fotografia pròpia, tot reproduintla manera de treballar de l’artista.

Aquesta activitat s’emmarca en la programació al voltant de l’exposició “Divorcis amb la tradició” dedicada a l’artista gironí Domènec Fita amb motiu del seu 90è aniversari.

Activitat adreçada a nens i nenes de 6 a 12 anys acompanyats d’un adult. Els participants han de portar una fotografia pròpia o un mirallet. Preu per persona, inclosos els menors d’edat: 3 €. Preu Amics del md’A: 2 €. Material inclòs. Cal reserva prèvia al tel. 972 20 38 34. L’activitat només es durà a terme si hi ha un mínim de cinc persones inscrites.

_____

Crèdits de la imatge: Domènec Fita, Autorretrat (1997). Fundació Fita

SaveSave

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.