El Museu d’Art té el plaer de ser enguany un dels escenaris del festival “Nits de Clàssica”.  En aquesta ocasió, gaudirem de la interpretació d’Isabelle Faust, violí i Alexander Melnikov, piano. Es tracta d’un concert únic a l’Estat, produït per encàrrec del festival, amb dues úniques edicions, dijous 13 i divendres 14 de juliol.

Programa:
W.A. Mozart: Sonates de violí i pianoforte (I)

Sonata núm. 28 en Mi b major, KV 380
Variacions en Sol menor, KV 360
Sonata núm. 25 en Fa major, KV 377
Sonata núm. 21 en Mi menor, KV 304
Sonata núm. 35 en La major, KV 526

Entre els anys 1763 i 1788 Mozart va escriure 36 sonates per a violí i piano. Seran l’estimada violinista Isabelle Faust i el fabulós pianista Alexander Melnikov els encarregats de presentar en 4 sessions (dos aquesta edició i dues mes en l’edició del 2018) els misteris de les sonates de maduresa.

El primer concert acabarà amb la Sonata KV 526 considerada com l’obra “reina” del conjunt i la baula entre Bach i Beethoven. El segon per contra clou amb la Sonata KV 454 que integra un dels Andantes més màgics de la producció del geni de Salzburg. Una finestra oberta cap al Romanticisme. Unes obres de molta importància que expliquen l’evolució de l’estil concertant a l’equilibri entre els dos instruments.

Preu: 25 euros (37€ paquet dos concerts Faust/Melnikov)

Compra d’entrades

Web de Nits de Clàssica

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.